14.11.2017  |  VVS  |  Sanitet

GROHE SmartControl - skru op for nydelsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE SmartControl tager din bruseoplevelse til et helt nyt niveau. Ligesom en DJ har fuld kontrol over sin mixerpult, har du nu også fuld kontrol over din badeoplevelse.

Da plads ofte er en mangelvare i badeværelset, er det ofte en udfordring for designere og installatører at udnytte den effektivt. Det er ikke en let opgave - især i bruseområdet - hvor ekstra plads ofte er værdsat. Med en skjult installation og et slankere design, giver GROHE SmartControl dig mere plads i badet uden at gå på kompromis med både komfort og funktion.

Mange fordele til kar og brus
Med GROHEs nye Rapido SmartBox bliver det også endnu lettere at få lavet en indbygningsløsning. Den nye boks har en minimumsdybde på kun 75mm hvilket øger fleksibiliteten enormt i huse og lejligheder med ultratynde vægge.

Derudover følger der også andre praktiske fordele med så som hurtigere og mere praktisk rengøring takket være det flade, strømlinede design. Fleksibilitet i designet: Den indbyggede GROHE SmartControl kan fås i en lang række designvarianter. Et bredt udvalg af egnede frontplader og brusere sikrer, at den valgte stil i badeværelset strækker sig helt ind i bruse- eller karbadet.

I bruseren
Med kun en indbygningsboks og en frontplade kan du nyde to hovedbrusefunktioner samtidig. SmartControl kan fås med op til tre ventiler plus termostat eller batteri i en frontplade. Det betyder at den indbyggede GROHE SmartControl giver dig tre gange så stor fornøjelse med halvt så meget arbejde. Designet til at være det perfekte match; du får en sensationel bruseoplevelse med den nye Rainshower 310 hovedbruser.

Læs mere om SmartControl her.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere