25.03.2019  |  VVS  |  Sanitet

GROHE træder stærkt ind på scenen for sanitetskeramik og tilbyder det komplette badeværelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE ejes i dag af den japanske LIXIL-koncern, som blev til via en fusionering mellem de fem største og bedste virksomheder indenfor byggematerialer og byggeri i Japan. I dag er LIXIL en af verdens største udbydere af produkter i sanitetskeramik.

På trods af at keramik hidtil ikke har været noget man forbandt med GROHE, formår det tyske kvalitetsbrand at forene LIXILs store erfaring indenfor sanitetskeramik med GROHEs mangeårige produktion af sanitærer løsninger - derfor kan man med sanitetskeramik fra GROHE, regne med keramiske produkter af højeste kvalitet og pålidelighed.

De fire sanitetskeramik-serier, Cube, Essence, Euro og Bau, som også bærer præg af GROHEs stærke tradition for kvalitet, design og holdbarhed, kan nu vælges som et attraktivt supplement til resten af badeværelsets GROHE-miljø. Blandt GROHEs produktsortiment i sanitetskeramik kan man få alt fra toiletskåle der passer til indbygningscisternen, GROHE Rapid SL, samt både væghængte håndvaske og håndvaske til bademøbler. Dermed er der rige muligheder for at skabe et match mellem form og funktion.

Serierne omfatter fire forskellige designs, nemlig Cube, Essence, Euro og Bau, der gør det nemmere, at designe badeværelset efter den foretrukne stil og mere enkelt at skabe elegant harmoni mellem armaturet, håndvasken og toilettet, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Læs mere om GROHEs 4 sanitetskeramik-serier på GROHEs hjemmeside

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere