12.04.2021  |  VVS  |  Sanitet

GROHE Zedra vinder "Golden Award – Best of the Best"

GROHEs køkkenarmaturserie Zedra er netop blevet tildelt "Golden Award - Best of the Best" i kategorien "Køkkenhaner og håndvaske" i Kitchen Innovation Award 2021.

Køkkenarmaturserie Zedra er et godt eksempel på GROHEs produktfilosofi: Forbrugervenligt design kombineret med den nyeste teknologi, som samtidig giver et bæredygtigt vandforbrug. Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse. Zedra er netop blevet tildelt "Golden Award - Best of the Best" i kategorien "Køkkenhaner og håndvaske" i Kitchen Innovation Award 2021.

Armaturet fås både med Chrome og Supersteel-finish. Udtræksarmen giver fleksibilitet og kan være ideel til at tilberede grøntsager eller rengøre vasken. Den integrerede Triple Spray giver flere valgmuligheder for vandstrålens styrke. Derudover giver den integrerede pauseknap på udtrækssprayarmen brugerne mulighed for at stoppe vandstrømmen med eksempelvis albuen eller underarmen, som dermed kan føre til et mere bæredygtigt vandforbrug.

Temperaturen kan forudindstilles til EasyTouch-funktionen via en integreret blandingsventil, der sikrer en sikker vandtemperatur og forhindrer skoldning.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere