11.04.2019  |  VENTILATION  |  Energi

Grossist giver installatører grønne produkter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Klimaet er på mange dagsordener – også på Lemvigh-Müllers, der nu sætter fokus på, hvordan installationsbranchen kan blive endnu grønnere med vedvarende energiløsninger.

I år 2050 skal Danmark være fri for fossile brændstoffer. Sådan lyder det politiske klimamål, som man kan læse mere om på Energistyrelsens hjemmeside. Det betyder, at vi til den tid skal kunne producere nok vedvarende energi til at dække hele forbruget herhjemme – og vi kan derfor med fordel nu begynde at kigge på de vedvarende energikilder, vi har til rådighed.

Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller går den 'grønne' vej og øger nu fokus på de vedvarende energiløsninger til installationsbranchen – deriblandt ventilationsløsninger, varmepumper og solceller. Og udviklingen på området går stærkt. 

"Der kommer hele tiden nye, smarte og mere energieffektive produkter, som kan skåne miljøet og sænke energiforbruget. Og det er vigtigt, at installatørerne følger med – for det er jo netop dem, der skal ud og installere varmepumperne og ventilationssystemerne. Og vi vil gerne med dem på den grønne rejse", siger Jimmi Berg, indkøbs- og markedschef hos Lemvigh-Müller. 

Ny brochure viser fordelene 

Grossisten har netop lanceret en helt ny brochure, som giver installatører et overblik over hele produktudvalget inden for varmepumper, ventilationssystemer og solceller. 

Hent brochuren her 

Vil du vide mere? Kom på kursus!

Udover et bredt produktsortiment tilbyder Lemvigh-Müller også kurser, som kan styrke installatørernes kompetencer inden for de energi- og klimavenlige løsninger.

Se kurserne her

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere