26.03.2020  |  EL  |  Branchen

Grossist indsamler støvmasker til kamp mod covid-19

Sanistål i Maribo opfordrer på Facebook sine håndværkerkunder til at hjælpe med at indsamle støvmasker til hospitaler og plejehjem.

Sanistål i Maribo opfordrer håndværkere til at undersøge, om de har støvmasker liggende, som de kan undvære og donere til kampen mod covid-19. Det skriver folketidende.dk.

Læs også: Opbakning til at forlænge coronatiltag

Det er Saniståls forretningschef, Morten Dalgaard, der, inspireret af et besøg fra Falck, opfordrer til indsamlingen på firmaets facebookside.

”I sidste uge ryddede Falck hylderne hos os for støvmasker, fordi de var ved at løbe tør for masker, som de bruger ved alle udrykninger. Det fik mig til at tænke på, at vi her i forretningen, som er en grossistvirksomhed for håndværkere, kunne hjælpe med at opbygge et lager af masker, som kunne gives videre til dem, som får brug for det”, skriver han i sin facebookopdatering.

Ingen fare for at løbe tør
Han oplyser, at Sanistål i Maribo har sat en spand op ved indgangen til forretningen, hvor maskerne kan lægges i.

Det er dog ikke alle slags støvmasker, der kan bruges – maskerne skal være i klassen p2 eller p3 og være pakket ind i den oprindelige plastikemballage.

Læs også: Organisationer melder samlet ud: Sådan kan smitten begrænses i byggeriet

Dog er man ikke i øjeblikket i fare for at løbe tør for masker på Lolland-Falster, siger områdeleder for ambulanceudrykning hos Falck, Daniel Gertsen, til folketidende.dk.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere