13.02.2020  |  VVS  |  Intelligente installationer

Grundfos indgår partnerskab - vil skabe fremtidens vandløsninger

Grundfos vil, i samarbejde med den amerikanske virksomhed Augury, arbejde på at udvikle intelligente, bæredygtige vandløsninger, der skal være et skridt i retning mod en digitalisering af verdens vandinfrastruktur.

Grundfos og Augury, et hurtigt voksende amerikansk dataanalysefirma og leverandør af Digital Machine Health-løsninger, tager et stort skridt mod digitalisering af vandinfrastruktur over hele verden ved at indgå et langsigtet partnerskab. Det skriver Grundfos i en pressemeddelelse.

Læs også: Grundfos vil reducere vandforbrug og CO2-aftryk

Sammen vil de udvikle smarte diagnostiske løsninger og services til Grundfos-kunder. 

De to virksomheder har allerede arbejdet sammen de sidste to år for at teste nye produkter og serviceløsninger på tværs af flere markeder og brancher.

Nu tager de det næste skridt ved at tilbyde en række nye services og forretningsmodeller.

”Ved at lægge et kunstig intelligens-baseret lag på eksisterende løsninger kan vi automatisk indsamle mekaniske og operationelle data, der kan give indblik i maskinernes stand og diagnostik, som vores kunder og serviceorganisation kan handle efter”, siger Tommy Due Høy, Group VP, Global Service & Solutions, Grundfos.

Et afgørende øjeblik
Han mener, at partnerskabet sætter standarden for fremtidige løsninger:

”Kigger vi ti til femten år frem i tiden, kan dette meget vel blive et af de der afgørende øjeblikke, hvor vi siger, at dér tog vi et stort skridt fremad”, tilføjer han.

Kombinationen af Augurys løsninger baseret på kunstig intelligens og Grundfos’ store ekspertise indenfor applikationer har potentiale til at ændre vandforsyning og services, som vi kender det i dag.

”Vand er afgørende for, hvordan vi lever, arbejder og trives – alligevel går det ofte upåagtet hen”, siger Saar Yoskovitz, medstifter og administrerende direktør i Augury, og fortsætter:

Læs også: Augury og Grundfos i digitalt partnerskab

”Gennem dette partnerskab vil Grundfos og Augury arbejde sammen om at gøre vand til en sikrere, mere disponibel og effektiv ressource for virksomheder, individer og endda nationer over hele verden”.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere