28.08.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Håndværker død efter ulykke ved Regionshospitalet Viborg

Fredag afgik en håndværker ved døden efter en ulykke i forbindelse med kranhejsning af ventilationskanaler ved Regionshospitalet Viborg.

Fredag middag skete der en dødsulykke på byggepladsen ved Regionshospitalet Viborg. Ulykken skete i forbindelse med kranhejsning af ventilationskanaler, hvor en håndværker faldt 7-8 meter ned på jorden, oplyser Region Midtjylland.

Alle medarbejdere på byggepladsen blev efterfølgende samlet til debriefing, hvor de også blev tilbudt krisehjælp:

”Vi er dybt berørte af ulykken, og vores tanker går til afdødes familie og kolleger. Vi prioriterer arbejdsmiljø utrolig højt og skal nu undersøge, om ulykken giver anledning til ændrede procedurer omkring vores kraner”, udtalte Lars Dahl Pedersen, hospitalsdirektør hos Hospitalsenheden Midt, i forbindelse med ulykken.

Mandag morgen mødte alle håndværkere igen på arbejde, hvor der fra morgenstunden blev afholdt endnu en debriefing med byggeledelsen, inden de fortsatte deres arbejde.

Både Arbejdstilsynet og politiet undersøger fortsat omstændighederne omkring den tragiske ulykke, oplyser Region Midtjylland.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere