24.06.2020  |  EL  |  Branchen

Håndværkere kan nu sammensmelte sagsstyring og tilbudsgivning

Timesagsstyrings-platformen Ordrestyring og kalkulationsprogrammet Sigma, er nu koblet sammen. Det skal give byggebranchens håndværkere markante tidsbesparelser, bedre overblik over de løbende sager samt smartere arbejdsgange for både ledelse og medarbejdere.

Nu behøver håndværkere måske ikke længere at bruge en masse tid på manuelt at overføre kalkulationen fra Sigma programmet til Ordrestyring. De to programmer er nu smeltet sammen, så kalkulationen let kan overføres til ordrestyringsprogrammet, hvor det med få klik kan konverteres til en ordre på det enkelte sagsnummer.

”Det her er en integration, som har været efterspurgt i lang tid. Vores kunder har efterspurgt en direkte kobling til Sigma, så de kan arbejde smartere og hurtigere”, siger Mikkel Leffers Svendstrup, head of partnerships hos Ordrestyring.

Koblingen betyder blandt andet, at håndværkere nu kan overføre deres Sigma kalkulationer automatisk til ordrestyring. Det kan derved spare en masse tid, samtidig med der minimeres risikoen for fejl, fordi overførslen af kalkulationen foregår automatisk.

Læs også: Digitaliseringen i byggebranchen giver vækst hos Ordrestyring.dk

Derudover kan håndværkerne få et langt bedre overblik end tidligere, blandt andet fordi de nu har mulighed for at have alle kalkulerede materialelister, antal timer mm., liggende på den enkelte sag i Ordrestyring.

Med den direkte kobling af de to digitale platforme, så er det blandt andet også muligt at overføre underentrepriser udført i Sigma, og fordele dem ud på sagen i ordrestyringssystemet.

Nemt at hente bedste digitale værktøjer
Det tætte partnerskab med Sigma Estimates er et led i en strategi hos Ordrestyring, der handler om at åbne op for et stort app-univers rundt omkring ordrestyring, så de forskellige faggrupper inden for byggeriet kan integrere med lige præcis de programmer, der passer til deres forretning. F.eks. kalkulation, lønprogrammer og regnskabsprogrammer.

”Vores IT-platform er født til at integrere endnu mere smidigt med flere andre systemer og digitale programmer målrettet håndværkere. Det betyder, at vi i dag lynhurtigt kan koble f.eks. økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystemer, GPS mm. på vores app-univers, så håndværkere kan plukke præcis de digitale værktøjer de har brug for”, siger Mikkel Leffers Svendstrup.

Ordrestyring har i dag ca. 50 systemer og programmer i deres økosystem af digitale værktøjer.

Data flyder frit
Hos Sigma Estimates har man på samme måde som Ordrestyring fokus på, at data flyder frit mellem Sigma programmet og andre systemer.

”Vi må bare konstatere, at digitale værktøjer, der taler sammen, er mere og mere efterspurgte efterhånden som byggebranchen bliver mere og mere digital - og det går stærkere og stærkere”, siger CEO hos Sigma Estimates Peter Sørensen.

Peter Sørensen pointerer, at det basalt set handler om, at priserne fra kalkulationsprocessen automatisk føres over til mange forskellige formål, såsom opfølgning, bestilling, opgavestyring, KS, dokumentation og rapportering.

Integrationen mellem Sigma og ordrestyring klares online via Ordrestyrings support, der skræddersyer integrationen, så det passer til den enkelte bruger.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere