03.04.2019  |  EL  |  Branchen

Digitaliseringen i byggebranchen giver vækst hos Ordrestyring.dk

Med en vækst på toplinjen på 37 procent i 2018 sætter ordrestyring.dk omsætningsrekord. Det skyldes blandt andet, at flere installatører har tilsluttet sig det digitale ordrestyringsprogram.

Ordrestyring.dk sætter omsætningsrekord i 2018 med en vækst på 37 procent på toplinjen. Derudover slutter virksomheden med 1,8 millioner kroner brutto på bundlinjen i 2. halvdel af 2018, viser halvårsregnskabet.

Læs også: Kamstrup fortsætter væksten med endnu et rekordår

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Væksten i 2018 er båret af, at der både kom flere større virksomheder over på det webbasererede ordrestyringsprogram, samtidig med, at flere og flere faggrupper har koblet sig på, herunder blandt andet tømrer, malere, byggevirksomheder, entreprenører, kloakvirksomheder med flere.

”Jeg må bare konstatere, at vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkere, der er større end nogensinde”, siger Tommy Hahn Sørensen, administrerende direktør hos Ordrestyring.dk, og tilføjer:

”Blander vi det med vores egen medicin, hvor vi har effektiviseret ud i yderste led og samtidig givet håndværksvirksomhederne mulighed for at koble sig på Ordrestyring.dk på alle tider af døgnet, så får vi altså endnu et rekordresultat alene bare for 2. halvår”.

Datadrevet IT-platform
Den webbaserede tilgang til kunderne betyder blandt andet, at Ordrestyring.dk ikke bruger tid hos håndværksvirksomhederne, men i stedet stiller mandskab og digitale platforme til rådighed, når håndværkerne har tid og det passer ind i deres hverdag. På den måde mister håndværkerne ikke indtjening, lyder det fra virksomheden selv.

”Med den travlhed der er i byggeriet i øjeblikket, så er det vigtigere end nogensinde at vi tilpasser os deres hverdag. Enhver seriøs håndværksvirksomhed er godt klar over, at det i travle perioder er allermest vigtigt at have en effektiv timesags-motor kørende, blandt andet derfor kommer vi også til at vækste med uformindsket styrke i 2019”, siger Tommy Hahn Sørensen.

En ny, datadrevet IT-platform målrettet til både større virksomheder og flere faggrupper, ligger til grund for direktørens vækstforventning til 2019.

”Vores nye version 3 er født endnu mere digital og bygget med udgangspunkt i syv års erfaring og feedback. Vi har blandt andet yderligere optimeret og forenklet onboarding mulighederne, så virksomhederne i langt nemmere grad selv kan starte op, og når det passer dem”, siger Tommy Hahn Sørensen og fortæstter:

”Systemet er nu langt mere intuitivt, det er født til at integrere endnu mere smidigt med andre systemer for eksempel økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystem med mere, og samtidig er det nu blevet en langt mere datadrevet platform”.

Læs også: Ny digital platform skal lette elektrikerens og VVS’erens arbejdsdag

Ordrestyring.dk blev i 2018 købt af kapitalfonden Adelis, der i forvejen ejer svenske Hantverksdata, der er en pendant til Ordrestyring.dk.

- SDN

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere