H. Jessen Jürgensen A/S

www.hjj.dk/

  • info@hjj.dk
  • 70 27 06 07
  • Tempovej 18-22 DK-2750 Ballerup

Branche/Sektor:

Grossister, Indeklima, Køling, Varmeanlæg, Varmepumper, Ventilation

Om

Vi er din køletekniske servicepartner, når du har brug for fagspecialister
Med bred viden inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl

H. Jessen Jürgensen A/S er en landsdækkende dansk kølegrossist grundlagt tilbage i 1955. Vores mange års erfaring med at servicere den danske kølebranche med…

Læs mere  

Om

Vi er din køletekniske servicepartner, når du har brug for fagspecialister
Med bred viden inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl

H. Jessen Jürgensen A/S er en landsdækkende dansk kølegrossist grundlagt tilbage i 1955. Vores mange års erfaring med at servicere den danske kølebranche med viden, produkter og serviceydelser har resulteret i, at vi er blandt kundernes foretrukne tekniske servicepartner inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl.

Vi er din nytænkende og værdiskabende samarbejdspartner, når du har brug for en professionel servicepartner ved din side. Vi lægger stor vægt på kvalitet, både i forhold til at levere produkter og services i høj kvalitet, og når du har behov for teknisk viden og rådgivning.

Som din samarbejdspartner er vores vigtigste opgave at lette dit arbejde. Derfor er vores medarbejdere erfarne køletekniske specialister, der er i stand til at beregne og rådgive dig om den rigtige løsning til dine køle- og frostprojekter.

Jobs

Teknisk salgskonsulent til stærke køle- og fryseløsninger

Brænder du for køle- og fryseprodukter og vil du være med til at sikre markedet de bedste løsninger, så skal du slå til nu. Vi oplever stor efterspørgsel og søger derfor en teknisk salgskonsulent til vores kontorer i både øst og vest Danmark.

Frist: Snarest muligt Jylland

Navnenyt

Filer

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere