30.01.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Handelsgymnasium afprøvede nyt lys i praksis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et stadig større udbud af belysningsarmaturer gør det til en udfordring at vælge. Et aarhusiansk handelsgymnasium afprøvede en række muligheder og fandt en god løsning.

Da handelsfagskolen Aarhus Business College skulle skabe plads til flere elever på sin handelsgymnasieafdeling i bydelen Viby, blev der gået grundigt til værks. Også i forbindelse med belysningen.

For at finde de helt rigtige armaturer til grundbelysningen i klasselokaler, auditorium og fællesarealer opbyggede belysningsleverandøren Rigtigt Lys og teknikentreprenøren EL:CON et prøverum med en række armaturtyper for at gøre det muligt at bedømme lyskvaliteten under helt realistiske forhold.

Praktisk sammenligning en god ide
Hvis tidsplanen giver mulighed for det, er en sammenlignende afprøvning af armaturer en god ide. Det mener Kim Kallesøe, der er projektleder hos EL:CON.

”Hos Aarhus Business College sammenlignede vi blandt andet farvetemperatur og blænding. Den praktiske afprøvning giver et stærkere beslutningsgrundlag og dermed bedre forudsætninger for at finde en løsning, hvor kunden får en løsning, som opfylder alle ønsker og behov,” siger han.

Afprøvning giver indblik
En afprøvning giver et indblik i alt det, man ikke kan læse i selv det mest udførlige produktdatablad, mener Kim Uffe Jørgensen, belysningskonsulent hos Rigtigt Lys.

”De tekniske data fortæller en del, men hvis man er i tvivl, er en praktisk sammenligning et godt supplement,” siger han.

På Aarhus Business College faldt valget på et PowerBalance-armatur fra Philips. Med høj effektivitet, blændfrit lys og mange monteringsmuligheder kan det indpasses i de fleste kontor- og undervisningsmiljøer og levere en løsning med høj lyskvalitet og god driftsøkonomi.

Læs mere om belysningen på Aarhus Business College og se flere billeder på rigtigtlys.dk

Om Rigtigt Lys
Rigtigt Lys er belysningssektionen hos Lemvigh-Müller, Danmarks største stål- og teknikgrossist. Du kan møde Rigtigt Lys-eksperterne her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere