04.06.2019

Heidi og Henrik skabte et designerbadeværelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Heidi og Henrik fra Tune på Sjælland har netop givet deres badeværelse en luksuriøs opgradering. Parret har tilføjet high-end-produkter til deres badeværelse, og nu er 9 år med brusebad i badekarret afløst af en stor, smuk bruseniche holdt i et minimalistisk og nordisk udtryk.

Det inkluderer flere af vores produkter: Deres brusekabine er vores GlassLine-løsning, hvor fald, afløb og brusevæg hænger sammen i ét produkt.

Samtidig pryder flere produkter fra vores Reframe Collection det stilfulde rum, hvor bl.a. vores kombinerede sæbeholder og bruseskraber er en uundværlig hjælp i dagligdagen.

For det stilbevidste par udgør vores produkter grundstenen til deres nye designerbadeværelse:

”Vi er vilde med det aftryk, Unidrain-produkterne sætter på vores nye bad. Deres GlassLine-serie sikrer helt rene linjer og en rå minimalisme, hvor øjet ikke ”forstyrres” af skruer beslag o.l., da disse er gemt helt væk.”

Heidi og Henrik har ikke kun valgt en GlassLine-løsning på grund af dens flotte design. Den sikkerhed, der følger med, har også været udslagsgivende:


”Det giver selvfølgelig en tryghed, at vi ikke behøver bekymre os om vådrumsskader, som nemt kan koste mange tusinde kroner at fikse.

GlassLine-afløbets integrerede fald og de indbyggede gulv- og vægflanger sørger for, at vi er bedre sikret mod installationsfejl og vådrumsskader.

Tilbehørsserie til at fuldende udtrykket

For at skabe et harmonisk udtryk i designet har parret også monteret Unidrains tilbehørsserie Reframe Collection.

Denne serie består bl.a. af en sæbehylde som med skjulte magneter i vægophænget giver bruseskraberen et fast, funktionelt og praktisk hjem.

Derudover har de også monteret håndklædestang, kroge, toiletbørste og toiletrulleholder – alt sammen i lækkert håndpoleret stål til at understrege det minimalistiske nordiske design.

Læs mere om GlassLine-serien her.

Tags: Unidrain A/S

Mere fra Unidrain A/S

Unidrain A/S

www.unidrain.dk

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, som alle har samme fokus på både funktion og design.Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain er blevet et begreb for moderne g…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere