01.10.2018  |  EL  |  Belysning

Her er det nye Boost! – din guide til succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opgrader de løsninger, du tilbyder ud fra dine kunders belysningsbehov – for når du sælger den rigtige belysning, booster du også din egen forretning.

Lemvigh-Müller og Signify, det tidligere Philips Lighting, har netop lanceret Boost! – et magasin til dig, der er skarp i pæren, og som gerne vil give kunderne den absolut bedste belysningsløsning.

I Boost! kan du bl.a. læse om det brede udvalg af Philips LED-løsninger, du får 10 gode grunde til at skifte til LED, og så får du en playliste, der virkelig 'booster' din arbejdsdag. 

Du får dit eksemplar af Boost! her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere