01.10.2018  |  EL  |  Belysning

Her er det nye Boost! – din guide til succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opgrader de løsninger, du tilbyder ud fra dine kunders belysningsbehov – for når du sælger den rigtige belysning, booster du også din egen forretning.

Lemvigh-Müller og Signify, det tidligere Philips Lighting, har netop lanceret Boost! – et magasin til dig, der er skarp i pæren, og som gerne vil give kunderne den absolut bedste belysningsløsning.

I Boost! kan du bl.a. læse om det brede udvalg af Philips LED-løsninger, du får 10 gode grunde til at skifte til LED, og så får du en playliste, der virkelig 'booster' din arbejdsdag. 

Du får dit eksemplar af Boost! her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere