04.10.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Her er et online univers af håndværktøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Håndværktøj er en uundværlig del af din arbejdsdag, hvis du er inden for håndværk, industri, teknik eller service. Men hvordan vælger du det helt rigtige?

Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller har i løbet af 2018 sat fokus på håndværktøj, og hvordan man som håndværker vælger det rigtige. For udstyret skulle gerne være en tro følgesvend gennem hele dagen – det gør opgaverne lettere og hurtigere, og resultaterne bliver bedre.

"En håndværker bruger sin krop rigtig meget – og den skal holde hele livet. Især hænderne bliver vredet og drejet. Derfor er det ret vigtigt, at man har noget godt udstyr at arbejde med. Noget, der ikke går på kompromis med sikkerheden og noget, som ligger godt i hånden", siger Louise Petersen, produktchef hos Lemvigh-Müller.

Et online slaraffenland af håndværktøj

Ud fra tre temaer har grossisten i samarbejde med fire udvalgte producenter sat fokus på sikkerhed, opbevaringsløsninger og det grej, der ligger godt i hånden. De fire producenter er Wera, Bahco, Knipex og Stahlwille.

"De producenter, vi har arbejdet med, udvikler konstant deres produkter. De gør klassisk værktøj lidt smartere", siger Louise Petersen og tilføjer:

"Det er ikke kun enkelte stykker værktøj, der bliver ’fine tunet’ – de har også små og store løsninger til opbevaring af grejet, som fx Bahcos skræddersyede værkstedvogne Fit&Go, Weras 2go, Knipex’ praktiske bæltetasker og Stahlwilles TCS. Der er noget til enhver smag".

Tager du hånd om dit værktøj?

Du finder alle tips, videoer og produkter i Lemvigh-Müllers online håndværktøjsunivers på lemu.dk/tools.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere