18.02.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Her får du lysstyring og solafskærmning i samme løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video går Kasper Sund i dybden med DALI (Lysstyring), blinds (Solafskærmning) og pir sensoren til Room Purpose Controlleren (RP-C). Denne serier af moduler og pir sensor har en særlig feature, som afsløres i videoen.

I denne video går Kasper Sund, teknisk supporter, i dybden med DALI (Lysstyring), blinds (Solafskærmning) og pir sensor til Room Purpose Controlleren. Én samlet løsning, som giver dig fuld kontrol over lysindfald og lysniveau på zoneniveau. Denne serie af moduler herunder pir sensoren har en særlig feature, som du finder i videoen.

Kasper går bl.a. i dybden med:

  • Opsætning og tilkobling af DALI
  • Antal udgange på DALI
  • Mindre kabling til alle modulerne herunder pir sensoeren

Denne video er en del af en række videoer, som vi kalder Fokus på teknikken,, hvor Kasper går i dybden med de tekniske dele i en intelligent klimastyring.

  1. video handler om intelligent klimastrying med Room Purpose Controller
  2. video handler om, hvordan du kan skabe intelligente bygninger med smarte, forbundne sensorer

Læs mere om videoen på Schneider Electric Danmarks blog, hvor vi gør dig klogere på diverse emner indenfor bygningsautomatik og energioptimering.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider ElectricSchneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks.Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On.Vores mission er at vær…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere