11.03.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Hilti og KlarPris starter samarbejde: Nu kan du købe værktøj på KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

KlarPris og Hilti har indledt et samarbejde, hvilket betyder at Hiltis mest gængse værktøjsprodukter inden for bl.a. el- og batteriværktøj nu kan købes på KlarPris!

Hilti er en global leder inden for design og fremstilling af teknologi, software og service til den professionelle byggebranche. Samarbejdsaftalen betyder, at Hiltis sortiment stilles til rådighed for KlarPris-kunderne.

“Vi ser det som en selvfølge at samarbejde med KlarPris, idet vi kommer tættere på både nye og eksisterende kunder. Vores forretningsmodel er baseret på direkte salg for at være tæt på vores kunder, og vi ønsker at sikre at de nemt kan lægge ordrer, mens vi yder support på stedet.” – Maria Hägg, Marketingsdirektør, Hilti A/S

”Vi er utroligt stolte over, at en globalt anerkendt virksomhed som Hilti har valgt at indgå i dette samarbejde med os! Det betyder også, at KlarPris’ sortiment er udvidet til inkludere Hiltis kvalitetsværktøjer. Det er vi meget glade for!” – Jens Davidsen, CEO, KlarPris.

 

Om Hilti

Hilti er etableret i mere end 120 lande, og er verdensledende inden for udvikling og fremstilling af produkter og tjenester af høj kvalitet, der skaber merværdi for den professionelle byggebranche. Hiltis sortiment omfatter et komplet sortiment af batteri- og elmaskiner, håndværktøj, fastgørings- og sammenføjningsmaterialer, øvelser, målesystemer, savklinger og meget mere – som du nu kan finde direkte i KlarPris! Læs mere om Hilti her.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere