15.03.2022  |  EL  |  Energi

Hold dig opdateret på den aktuelle forsyningssituation

Energistyrelsen følger den nuværende situation i Europa tæt og opdaterer løbende styrelsens hjemmeside med svar på en række spørgsmål om den aktuelle energiforsyningssituation.

Situationen i Ukraine ændrer sig hele tiden og giver blandt andet anledning til mange spørgsmål om energiforsyningen.

Energistyrelsen har derfor samlet svar på en række spørgsmål i en FAQ om den aktuelle forsyningssituation.

LÆS OGSÅ: Gasforsyningen i Danmark er godt polstret

Du kan bruge siden til at holde dig opdateret om den nuværende energiforsyning. Styrelsen opdaterer siden løbende, da situationen kan ændre sig med kort varsel.

Energipriserne er høje – spar på energien

Vi står lige nu i en situation, hvor energipriserne generelt er stigende. Det betyder, at det er en god idé at spare på energien, hvor du kan. Det anbefales at sænke temperaturen i husstanden samt at indstille termostaterne ens og at trække gardinerne for om aftenen og natten.

Du finder flere gode råd på SparEnergi.dk.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere