15.05.2020  |  EL  |  Branchen

Hos Redan ændrer vi midlertidigt vores fragtregler for at nedbringe COVID-19 spredning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at minimere smittefaren indfører Redan midlertidigt fri fragt fra fabrikken direkte til installatøren eller slutbrugeren på udvalgte varer.

Vi ønsker at kunne afhjælpe hurtigst muligt ved kritiske situationer, hvor kunder, så som sygehuse, institutioner osv. står uden varmt vand og varme, samt at minimere smitterisiko ved fragt frem til kunden.

Dette betyder, at vores kunder kan bestille en vare hos os og få den fragtfrit leveret hos installatøren eller hos slutbrugeren, så den står klar, når installatøren kommer og monterer den. Dermed sparer vi 3-4 berøringer gennem det normale forhandlerled og evt. fysisk kontakt mellem personale, vores kunder og fragtselskaber på vejen fra fabrikken til forbrugeren, - det mener vi giver mening i kampen mod minimering af smittefaren. Lad os alle stå sammen om udryddelsen af COVID-19!

Benyt direkte levering der, hvor det giver mening for dig og vores kunder.

Se mere på vores hjemmeside på https://www.redan.dk/nyheder/aendrede-fragtregler-hos-redan/

Mere fra Danfoss Redan A/S

Danfoss Redan A/S

www.redan.dk

”COMFORT FIRST” er målet for Danfoss Redan A/S i alle led. Vi er en danskejet producentvirksomhed og har eksisteret siden 1971. Vi har løsningen til en hver type bolig, som forsynes med fjernvarme, og tænker kunder og forbrugere ind i alt, hvad vi gør. Hos Danfoss Redan A/S er vi specialister i produktion af moderne og driftsikre fjernvarmeunits, varmeve…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere