18.12.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Husker du at lave mersalg, mester?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mens jeg alligevel er her, skal jeg så ikke lige tjekke, om dine installationer er tætte, og om dine målere står rigtigt?

Husker du, at spørge kunderne om der er noget andet, som du kan hjælpe dem med, når du nu alligevel er hos dem?

På den måde øger du ikke bare dit salg, du øger også tilliden.

For selvom kunden har tilkaldt dig pga. et helt andet problem, bliver kunderne ofte glade for, at du som fagperson er opmærksom på deres andre installationer.

Det kan desuden være, at du kan se noget, som kunden slet ikke ved er et problem. Her kan det nemt udvikle sig til at være en reel opgave, som du kan give et tilbud på - mens du er der.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Vil du også drive en mere profitabel forretning?FÅ STYR PÅ SAGERNE MED MINUBAMed det online ordre- og sagsstyringssystem Minuba får du styr på alt lige fra sager, timer, fakturering, planlægning og kvalitetssikring.Planlæg dine fremtidige projekter og afgiv tilbudOpret ordrer – mens du har kunden i røretRegistrer timer og materialer – mens du er ude i markenFind materialer fra over 60…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere