31.05.2021  |  EL  |  Belysning

Hvem er detLED.dk?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Din nye løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME.

Hos detLED.dk finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som Lauritz Knudsen, Eltako, Malmbergs og SG. 
 
Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har vi opbygget en enorm viden omkring LED og de mange muligheder inden for SMART HOME. 
 
Din personlige LED rådgiver er derfor faglig kompetent og erfaren inden for dine udfordringer i hverdagen. Om det gælder produktviden eller opsætning/design eller f.eks. projektering, er du i sikre hænder. Vi står til rådighed, når du har brug for det. 

detLED.dk er med dig hele vejen, både før og efter. Vi hjælper dig igennem fra første ide til aflevering af projektet og efterfølgende evaluering eller sparring.  

Vores store force er LED bånd. Her finder du både til 12v – 24v - 230v, til indbygning eller på bygning. Inde som udendørs og med en høj farvegengivelse på min RA 95+. De muligheder LED bånd skaber - giver dig muligheden, for at være unik og nyskabende for dine privat- eller erhvervs kunder. 
 

Med en aftale hos os får du direkte adgang til: 

  • Varelager med højkvalitets produkter 

  • Personlig rådgivning og teknisk assistance 

  • Sparring og ide-udvikling 

  • Levering dag til dag 

  • Priser, så du kan være konkurrencedygtig. 

  • Alt i en pakke – Et sted at bestille. 
     

Fra vores domicil i Esbjerg, er vi kontakt med alle vores samarbejdspartnere og udviklere. Det er altid muligt at komme på besøg og se alle produkterne ansigt til ansigt. Det er også her vores pakkeri befinder sig, hvor miljøvenlig pakning er i fokus. 
 

Vi ved din tid er kostbar og derfor er vores største prioritet at din leverance leveres hver gang. Igennem vores gode aftaler med Esbjerg Gods og GLS kan vi derfor levere dag til dag og i weekenden. 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere