25.01.2021  |  EL  |  Branchen

Hver fjerde installatør har oplevet indbrud i servicebilen

Hver fjerde el- og vvs-virksomhed har indenfor de seneste 12 måneder været udsat for indbrud og tyveri i deres servicebiler.

Tyverier fra varebiler er stadig et stort problem el- og vvs-virksomheder. Ifølge en ny medlemsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne har 24,2 procent været udsat for indbrud og tyveri i deres servicebiler indenfor det seneste år.

”De mister værktøj og materialer, men de må også lade de ramte biler stå stille, indtil det stjålne er blevet erstattet, og medarbejderne kan fortsætte arbejdet. Samtidig er det meget svært at forebygge denne form for indbrud, når man ikke har et aktuelt overblik over, hvor tyvene huserer”, siger Maria Schougaard Berntsen, cheføkonom hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, og påpeger, at det er et kæmpe problem for de ramte virksomheder.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ifølge tal fra Rigspolitiet blev der anmeldt 1.048 tyverier fra last- og varebiler i årets tredje kvartal, hvilket er en lille stigning i forhold til samme periode året før. Stigningen kommer efter et første halvår, der ellers viste et beskedent fald. Men niveauet er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne stadig alt for højt.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere