24.02.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

i-PRO introducerer sin nyeste serie af multisensor kameraer med indbygget kunstig intelligens

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye overvågningsenheder med bred dækning kombinerer enestående billedydeevne, fleksibilitet og intelligens til proaktiv videoovervågning.

I overensstemmelse med sit mål om at være en pålidelig leverandør af næste generations AI kameraer introducerer i-PRO EMEA i dag sin nye multisensor kameraserie med deep learning-baseretkunstig intelligens indbygget på hardware-niveau. . Som næste skridt i i-PROs plan om at udbrede kunstig intelligens indenfor sikkerhedsbranchen, kommer de nye kameraer forudinstalleret med fire kraftfulde AI analyse-applikationer og er samtidig åbne for tilpasning med andre tredjeparts analyse-applikationer alt efter kundernes behov.

De nye i-PRO multisensorkameraer fås med tre eller fire billedsensorer i opløsning på 4K, 6MP og 4MP, hvilket sikrer usædvanligt detaljeret billedoptagelse til 180° eller op til 360° synlighed, der kan tilpasses installationsmiljøet. Alle disse funktioner kommer i det tyndeste og mest diskrete design på markedet, hvilket gør det nye sortiment banebrydende i sikkerhedsbranchen.

De nye i-PRO multisensor kameraer har en indbygget AI-processor, der gør det muligt for deep learning-analyse at registrere mennesker og køretøjer. Grundet i-PROs åbne AI-strategi gør SDK’en det nye sortiment helt åbent for tredjeparts applikationsudvikling. Modellerne tilbyder bredere dækningsfunktioner med et større hældningsområde end andre sammenlignelige modeller på markedet samt IR LED-belysning på udvalgte modeller for at sikre god billedkvalitet selv i meget mørke miljøer. Evnen til selvstændigt at registrere og differentiere objekter i store områder gør det muligt for sikkerhedspersonale at fokusere på objekter, der skiller sig ud fra mængden, hvilket forbedrer den samlede sikkerhed.

"Vi har nu gjort vores intelligente sortiment af S-serie AI-kameraer endnu smartere og mere fleksible, hvilket højner standarden inden for sikkerhed yderligere. Vores nye i-PRO multisensor kameraer tager breddækkende overvågning til et nyt niveau ved at kombinere ekstraordinær billekvalitet og udvidet deep learning in-kamera applikationer for at kunne levere proaktiv videoovervågning. Det nye tynde og diskrete design er også et bevis på, at vi aktivt lytter til vores kunders behov og implementerer dem i vores line-up. Det gør ikke blot de nye multisensor kameraer til en stærk sikkerhedshardware, men også til en åben sensorenhed, der nemt kan integreres i ethvert miljø”, siger Gerard Figols, President hos i-PRO EMEA.

Udover i-PRO-standarder for høj sikkerhed og beskyttelse af videodata, har de nye i-PRO multisensorkameraer også brancheførende FIPS 140-2 niveau 3-kryptering sikret af en tredjeparts certifikatudbyder. Det gør i-PRO multi-sensor kameraserien ideel til brug i en bred vifte af højsikkerhedsapplikationer inden for overvågning af byer og bygninger, logistik, industri og transport.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

  • +45 369 277 99

Med mere end 30 års erfaring og leverancer til mere end 120 lande over hele verden er Panasonic uden diskussion en førende aktør inden for opvarmnings- og kølesektoren. Inden for sit omfattende netværk af faciliteter til produktion, forskning og udvikling fremstiller Panasonic innovative produkter med integreret banebrydende teknologi, som sætter nye standarder for klimaanlæg over hele verden. Som…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere