05.05.2022  |  VVS  |  Sanitet

Ifö opruster sortiment inden for brusevægge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ifö lancerer ny bruseafskærmning og tekniske opgraderinger af Ifö Space, der giver en række fordele for både installatører og slutbrugere. Bruseløsningerne har et funktionelt og hygiejnisk design, er nemmere at montere – og så bliver de produceret lokalt, så leveringen kan ske hurtigt.

“Vi investerer løbende tid og penge i at videreudvikle alle vores produkter, så de opfylder vores kunders og installatørers behov. I tilfældet med brusevæggene har vi både gjort dem nemmere at vedligeholde for slutbrugeren og nemmere for montøren at installere,” fortæller Per Holleufer, Product Manager hos Ifö Geberit Group. En næsten usynlig brusevæg

En næsten usynlig brusevæg

Ifö Showerama Art bruseløsninger er fremstillet af seks milimeter klart hærdet sikkerhedsglas, hvilket giver en let og næsten usynlig bruseafskærmning. De faste brusevægge findes i bredderne 70, 80, 90 og 100 cm, og brusedørene findes i bredderne 70, 80, 90, 100, 110 og 120 centimeter.

Brusevæggene og brusedørene kan kombineres i de forskellige størrelser som en hjørneløsning, eller brusevæggen kan anvendes alene som en afskærmning med eller uden forhængstang.

Brusevæggen kan desuden monteres på både venstre eller højre side, og de nye forkromede monteringshængsler passer til alle vægkonstruktioner. De kraftige forkromede vægbeslag kan let monteres i badeværelsets faste vægge og sørger for en meget stabil og holdbar løsning af de store hærdede glasplader.

LÆS OGSÅ: GK Danmark A/S køber ventilationsafdeling fra OK Energiteknik A/S

Ifö Space er blevet lettere at montere

Bruseløsningerne med Ifö Space er en velkendt løsning, hvor brusedørene fås som lige, buede eller foldbare døre, der kan foldes helt ind til væggen, når de ikke bruges – og dermed giver mere plads på badeværelset. Brusedørene hæves 7 mm, når de åbnes, så man ikke slæber vandet med ud i badeværelset.

Som noget nyt er installationsprocessen blevet nemmere, da dørene nu også er vendbare. Det betyder, at man undgår at have bestilt en dør til den forkerte side.

Ifö Space bruseløsningen er det perfekte valg til mindre badeværelser, hvor man ønsker at få afskærmet brusebadet fra toilet og badeværelsesmøbler. For slutbrugeren er denne brusevæg tilmed nem at rengøre, da der er meget få steder, hvor snavs kan ophobe sig.

Ifö indgår i koncernen Geberit Group som er markedsleder i Europa inden for sanitetsprodukter og har en global rækkevidde. Geberit fungerer som en integreret koncern med tilstedeværelse i de fleste Europæiske lande.

-AKJ

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere