28.08.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Indeklima og sundhed - både i boligen og på arbejdspladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

INDEKLIMAETS TEMADAG 2018, den 25. september, afholdes som altid på Teknologisk Institut i Tåstrup i samarbejde med TEKNIQ, Foreningen af Ventilationsfirmaer og VELTEK.

Årets temadagen sætter fokus på sundhed i indeklimaet. Hvilke faktorer indgår i den påvirkning, man oplever, når man bruger en bygning, enten det nu er til bolig, kontor, sport, uddannelse, eller hvis man er en tur på hospitalet? Hvad betyder det nære miljø for os, når vi nu opholder os indendørs det meste af livet, og hvordan skal man i det hele taget forstå alle de faktorer, der påvirker indeklimaet? Temadagen går bygningen rundt og ser på udvalgte emner. Det er vigtigt, at alle involverede - både bygherre, rådgiver, entreprenør, servicevirksomhed og i virkeligheden også brugeren af bygningen - har en fælles forståelse af, hvad der kræves for at etablere og fastholde et sundt indeklima.

Det sunde indeklima i boligen og i arbejdsmiljøet skal sikres, når bygninger renoveres. Hvad betyder det for renoveringsprojektet i fx et parcelhus, en kontorejendom eller en institutionel bygning? Er bygningsreglementets krav med til at fremme sundheden? Og kan vi som almindelige brugere af en bygning finde ud af at bruge bygningen rigtigt, så vi ikke selv står i vejen for sundheden?

På INDEKLIMAETS TEMADAG 2018 får man som deltager et eksklusivt indblik i den nyeste viden og de nyeste løsninger inden for regulering af indeklima i boliger og bygninger.

Specialudstilling
Der bliver etableret en række udstillingsstande, hvor branchens aktører præsenterer deres produkter og hvor man kan få en faglig snak med både udstillere og gæster.

Tværfagligt samarbejde
INDEKLIMAETS TEMADAG 2018 er arrangeret af Teknologisk Institut i samarbejde med TEKNIQ, Foreningen af Ventilationsfirmaer og VELTEK.

Læs mere

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere