Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk/

Branche/Sektor:

Uddannelse

Om

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.

Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle d…

Læs mere  

Om

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.

Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste løsning til dig. Vi er organisatorisk opdelt i otte divisioner. Produktion, Materialer, Life Science, Erhvervsudvikling, Energi og klima, AgroTech, Byggeri og anlæg samt DMRI .

 

Energi og Klima

Vi er i Teknologisk Instituts Energi og Klimadivision har 170 medarbejdere med et dybtgående og specialiseret kendskab divisionens aktivitetsområdet. Hovedparten af det tekniske personale har en ingeniørmæssig baggrund.

Divisionen er opdelt i disse områder:

  • Energieffektivisering og Ventilation
  • Vedvarende Energi og Transport
  • Køle- og Varmepumpeteknik
  • Installation og Kalibrering
  • Rørcentret
  • Kurser

Vi finder nye løsninger inden for energiområdet. Det gør vi for at sikre en konkurrencedygtig industri og en grønnere fremtid.

De nye løsninger findes inden for energieffektivisering, vedvarende energi og smart energi. Derudover arbejder vi med nye teknologiske løsninger inden for transportbranchen og naturligvis også med klimasikring.

Vi udvikler fremtidens energisystem

Teknologisk Institut er blandt Danmarks førende aktører inden for en række energiteknologier. Derudover er energi og klima divisionen involveret i et betydeligt antal FoU- og demonstrationsprojekter med en portefølje på 110 mio. kr. samt en årlig kommerciel omsætning på over 115 mio. kr. pr. år.

Vi råder over landets førende laboratoriefaciliteter med en årlig omsætning på 66 mio. kr., hvor danske og udenlandske virksomheder får testet produkter både i forbindelse med udviklingsaktiviteter og i forbindelse med mærkning inden markedsintroduktion. Vores laboratorier er akkrediteret i henhold til internationale standarder.

Vi dækker energibranchens behov

Vi deltager i internationale standardiseringskomiteer, forskningsprojekter, netværk osv., og vi vil gerne dele nogle af vores kerneområder – men lad ikke dem stoppe dig, vi er så heldige, at vi er del af et stort hus, med stor faglighed - vi tager gerne en udfordring op!

 

 

Kontaktpersoner

Ulrik Hindsberger

centerchef

Frank Elefsen,

Teknologisk Institut - Energi og Klima

Ole Ravn

Afdeling: Energieffektivisering og ventilation

Lene Skov Halgaard

Afdeling: Biomasse og Bioraffinering

Kristian Kærsgaard Hansen

Afdeling: Industri og Energi

Kaj Bryder

Afdeling: Installation og Kalibrering

Jannie Guldmann Würtz

Afdeling: Køle- og Varmepumpeteknik

Claus Schøn Poulsen

Afdeling: Køle- og varmepumpeteknik

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere