Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk

Branche/Sektor:

Energirenovering, Indeklima, Intelligente Bygnings Installationer, Køling, Termografi, Uddannelse, Varmeanlæg, Varmeinstallationer, Varmepumper, Vedvarende energi, Ventilation, VVS-materiel

Om

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.

Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer…

Læs mere  

Om

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året.

Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores specialeområder i spil for at udvikle den bedste løsning til dig. Vi er organisatorisk opdelt i disse divisioner: 

 • Byggeri og Anlæg

 • Energi og Klima

 • Fødevarer og Produktion

 • Materialer

 • Miljøteknologi

Energi og Klima

Vi er i Teknologisk Instituts Energi og Klima-division 170 medarbejdere med et dybtgående og specialiseret kendskab divisionens aktivitetsområde. Hovedparten af det tekniske personale har en ingeniørmæssig baggrund.

Divisionen er opdelt i disse områder:

 • Automobilteknik

 • Energieffektivisering og Ventilation

 • Grønne Energisystemer

 • Installation og Kalibrering

 • Køle- og Varmepumpeteknik

 • Måling og Kvalitet

Vi finder nye løsninger inden for energiområdet. Det gør vi for at sikre en konkurrencedygtig industri og en grønnere fremtid.

De nye løsninger findes indenfor energieffektivisering, vedvarende energi og smart energi. Derudover arbejder vi med nye teknologiske løsninger indenfor transportbranchen og naturligvis også med klimasikring.

Vi udvikler fremtidens energisystem

Teknologisk Institut er blandt Danmarks førende aktører inden for en række energiteknologier. Derudover er Energi og Klima-divisionen involveret i et betydeligt antal F&U- og demonstrationsprojekter med en portefølje på 110 mio. kr. samt en årlig kommerciel omsætning på over 115 mio. kr.

Vi råder over landets førende laboratoriefaciliteter med en årlig omsætning på 66 mio. kr., hvor danske og udenlandske virksomheder får testet produkter både i forbindelse med udviklingsaktiviteter og i forbindelse med mærkning inden markedsintroduktion. Vores laboratorier er akkrediteret i henhold til internationale standarder.

Vi dækker energibranchens behov

Vi deltager i internationale standardiseringskomitéer, forskningsprojekter, netværk osv., og vi vil gerne dele nogle af vores kerneområder - men lad ikke dem stoppe dig, vi er så heldige, at vi er del af et stort hus, med stor faglighed - vi tager gerne en udfordring op!

 

 

Kontaktpersoner

Sofie Krabbe

Salgs- og marketingkoordinator

Torben Vonsild

Centerchef, Installation og Kalibrering

Ulrik Hindsberger

Centerchef, Rørcentret

Frank Elefsen

Centerchef, Transport og Elektriske Systemer

Ole Ravn

Centerchef, Energieffektivisering og Ventilation

Kristian Kærsgaard Hansen

Konsulent, Installation og Kalibrering

Kaj L. Bryder

Seniorkonsulent, Installation og Kalibrering

Jannie Guldmann Würtz

Konsulent, Køle- og Varmepumpeteknik

Claus Schøn Poulsen

Centerchef, Køle- og Varmepumpeteknik

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere