05.09.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Indeklimaets Temadag afholdes i år på Teknologisk Institut i Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

For 4. år i træk afholder Teknologisk Institut Indeklimaets Temadag. Det sker den 7. november og denne gang er temadagen i Instituttets afdeling i Aarhus.

Panelet bag temadagen består af VELTEK og FAV fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, Realdania og Teknologisk Institut. Sammen præsenterer de et rigtig spændende program. Her kan  bygningsansvarlige, tekniske serviceledere, rådgivere, udførende håndværkere og andre, der på én eller anden måde har interesse i indeklima blive opdateret på de nye teknologier og stille spørgsmål direkte til dagens indlægsholdere og udstillere, som alle er eksperter fra forskellige dele af branchen.

Tag ny viden med hjem, og gør noget ved  indeklimaet
Næsten enhver ændring i en bygning viser sig at have indflydelse på indeklimaet. Der i dag ofte indbygget styringselektronik i systemerne, således at de kan fjernbetjenes via wifi eller andre former for trådløse forbindelser. Mange af disse styringssignaler kan "tale sammen" og det giver mulighed for at regulere indeklimaet i bygningen på en helt ny måde. Hvis man vel at mærke forstår hvordan og ikke lader sig skræmme af den avancerede elektronik.

Én erfaring er blandt andet, at når bygningen står klar og det hele virker, så sker der ofte noget helt andet end ventet, når der flytter folk ind og begynder at arbejde eller leve i bygningen.

Det sættes der fokus på, når branchens aktører igen i år inviteres til Indeklimaets Temadag på Teknologisk Institut.
Læs mere om temadagen

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året. Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores s…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere