16.09.2019  |  VVS  |  Byggeri

Case: Ingen tungmetaller i 8TALLETs drikkevand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samtlige Pettinaroli kuglehaner i det prestigefyldte 8TALLET på Amager er belagt med den smarte VA/GDV-godkendte TEA-belægning.

Dette bevirker, at kuglehanen er korrosionsbestandig og sikrer en ubetydelig udledning af tungmetaller til drikkevandet – ja, faktisk et niveau, der ligger på halvdelen af den grænseværdi, som WHO anbefaler.

Ny TEA®B er bly- og nikkelfri
Siden 8TALLET blev indviet i 2010 har Pettinaroli arbejdet med at videreudvikle TEA belægningen med det mål at undgå brug af nikkel i overfladen. Det er nu lykkedes. På den nye version, TEA®B består belægningen kun af kobber og tin. Den er således 100% bly- og nikkelfri – og derfor ekstra skånsom ved drikkevandet.

Den nye TEA®B overflade fremstår lys og skinnende og kaldes derfor også for ”white bronze” (lys rødgods).

TEA®B belægningen bruges foreløbig i Pettinarolis 51KE kuglehaneserie og i vores nye vandmålerforskruninger.

Fakta om 8TALLET:
8TALLET minder om en traditionel boligkarré, som er blevet vredet og krydset, så den former et 8-tal. Det imponerende byggeri har både modtaget ”Scandinavian Green Roof Award” og en pris ved ”World Architecture Festival”.

8TALLET består af 476 boliger, fordelt på byhuse, lejligheder og penthouselejligheder med egne haver og/eller altaner.

Arkitekt: Bjarke Ingels Group A/S
Bygherre: Ejendomsselskabet St. Frederikslund Holding A/S
Ingeniør: Moe & Brødsgaard A/S
VVS-entreprenør: Danvvs ApS

Læs mere her om, hvad Pettinaroli bl.a. gør for at have så grøn en produktion som muligt!

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere