02.06.2022  |  VENTILATION  |  Branchen

Inspirationsdag om fremtidens energiløsninger var en stor succes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Genvex vil gerne sige tak til både det engagerede publikum og de veloplagte talere, som var med til at gøre vores Inspirationsdag den 17. maj til en stor succes.

Konferencen bød på en række spændende indlæg fra både forskere og branchefolk, som alle gav deres bud på, hvordan fremtidens energiløsninger skal se ud. Det overordnede tema blev belyst fra flere vinkler, over et politisk og lovgivende perspektiv til eksempler på konkrete projekter og produkter, som fører visionerne ud i livet.

Udover et stærkt fagligt program med bl.a. indlæg af Connie Hedegaard og Brian Vad Mathiesen, var der naturligvis også god mulighed for at netværke, og konsulenter fra Genvex stod klar til at præsentere deres nyeste produkter indenfor ventilation.

I kan læse meget mere om dagen, se billeder og hente de forskellige taleres præsentationer HER.
 

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere