Konference

Branchen

Opbygning af den digitale infrastruktur til fremtidig forskning

Teklet ApS var igen i år sponsor på DeiC-konferencen med det sidste nye inden for datacenter-løsninger. Temaet på årets DeiC Konference var "Building the digital infrastructure for future research".

Indhold fra partner

Energi

Invitation til konference: Finansierede energiprojekter i industrien

Deltag og hør mere om, hvordan industrivirksomheder kan få realisereret CO2- og energibesparelser med midler fra PKA’s energifond SustainSolutions.

Indhold fra partner

Branchen

Mød den moderne installatør på VVS’17

VVS'17 får i år det overordnede tema "Den moderne installatør". Temaet bliver bakket op af et nyt og fagligt bredt funderet konferenceprogram, som skal tiltrække flere besøgende til årets branchebegivenhed.

Virksomhedsdrift

Brancheprofilen: Vi skal hele tiden være relevante

Lars Sønderby Nielsen er ny formand for Danvak. Han vil fokusere på den store internationale konference Clima2016, som Danvak og Aalborg Universitet arrangerer i maj 2016.

Building Green-program offentliggjort

Building Green løfter sløret for årets program, der byder på taler fra blandt andet virksomhedsledere og politikere.

Innovative samarbejdsformer åbner nye forretningsområder

Alt tyder på, at fremtiden vil byde på mange flere Offentlige - Private Partnerskaber (OPP-projekter). Derfor skal byggeriet ruste sig til at håndtere de forskellige samarbejdsformer i OPP-familien. Byggecentrum afholder konference om emnet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere