03.10.2022  |  VVS  |  Branchen

Mød METRO THERM på Dansk Fjernvarmes Landsmøde

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM er naturligvis med på dette års udgave af Dansk Fjernvarmes Landsmøde, som foregår den 27. og 28. oktober i Tivoli Hotel & Congress Center.

Årets tema er "Fart på et grønt Danmark", og det er lige vores boldgade. Vi har derfor taget en bred vifte af spændende produkter med, som kan bruges til at gøre fjernvarmen grønnere i alt fra studieboliger til parcelhuse og industribygninger. Og så har vi taget vores fjernvarmebeholder Plus 70 med, som er en helt ideel kompagnon til en METRO THERM-unit, hvis man vil have mest muligt ud af sin fjernvarme.

Kig forbi til en snak

Vores fjernvarmeeksperter Jan, Kim og Jørgen står klar på til at præsentere vores produkter, svare på spørgsmål og tage en snak om fjernvarme i alle afskygninger. Du kan finde dem på stand nummer S7 i Vandsalen.

Vi ser frem til et spændende landsmøde og håber på at se dig på vores stand!

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere