13.09.2021  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Mød os på Danvak Dagen 2021 til en snak om indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danvak Dagen er en konference der henvender sig til jer, der er interesseret i eller beskæftiger sig med HVAC, energi, byggeri og indeklima. Danvak Dagen finder sted d. 29. september i København, og vi er at finde blandt de 8 udstillere på dagen.

På konferencen kan du forvente at blive klædt godt på til fremtidens udfordringer i byggeriet, når der stilles skarpt på, hvordan vi blandt andet sikrer, at byggeriet nedsætter sin klimabelastning, og hvordan vi i højere grad kan sikre, at vi bygger ”rigtigt” første gang.

Deltager du på konferencen så kig endelig forbi vores stand og få en snak om, hvordan befugtning og affugtning kan være med til at sikre, at I får en sund bygning med et godt indeklima og optimale produktionsprocesser.

Find mere information om Danvak Dagen 2021.

Retningslinjer for Covid-19

I denne tid tager vi hos Condair selvfølgelig vores forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen af Covid-19 og overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen i forbindelse med vores deltagelse på konferencen.

Mere fra Condair A/S

Condair A/S

www.condair.dk

Condair hjælper virksomheder med at få et energioptimeret produktionsmiljø og forbedret indeklima. Produktioner slipper af med tør luft og statisk elektricitet og hospitaler og kontorer sikrer medarbejdernes helbred med den rette luftfugtighed. Vi er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling, luftbefugt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere