24.03.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Installatør Agendaen #2: Hvordan kan håndværkervirksomheder forbedre indtjeningen?

I denne podcast fra Installatør.dk debatteres det, hvordan håndværkervirksomheder kan forbedre indtjeningen og optimere driften bedst muligt. Revisionsfirmaet BDO giver en lang række råd.

Du kan nu lytte til den anden udgave af Installatør Agendaen, der er en podcast fra Installatør.dk, finansieret af revisionsfirmaet BDO.

Podcasten handler denne gang om, hvordan håndværkervirksomheder bedst kan optimere deres drift.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Trods adskillige års optur i byggeriet, halter det stadigvæk med evnen til at tjene penge i nogle håndværkervirksomheder. Så hvad kan der gøres for at forbedre indtjeningen, og hvordan kan en vej til højere indtjening rent faktisk være at sige nej til opgaver?

Det kan du få svar på i podcasten sammen med en lang række konkrete råd til, hvordan man som håndværkervirksomhed kan stå stærkest muligt økonomisk.   

Gæsterne er Frank Barrit, senior partner og statsautoriseret revisor i BDO i Kolding og formand for BDO’s branchegruppe for Håndværkere, og Peter Rasborg, senior partner og statsautoriseret revisor hos BDO i København. Vært er Joe Kristian Kipp, redaktør på Installatør.dk. 

Podcasten er gratis tilgængelig for alle med en smartphone indtil videre via podcast-apps som Apple Podcast og Spotify.

Podcasten er optaget før coronakrisen.

- JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere