BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

www.bdo.dk

  • +45 76 35 56 00
  • Birkemose Allé 39, 6000 Kolding

Branche/Sektor:

Revision

Om

Værdi – sund vækst eller velfærd? I BDO er vi drevet af ambitionen om at skabe værdi. Afhængig af, hvilke af vores kunder vi er i dialog med, kan værdien fx være sund vækst eller velfærd.

Som kunde hos os oplever du, at mangfoldigheden blandt vores revisorer, specialister og konsulenter er en stor styrke, når de bruger national og international markedsindsigt, branchekendskab o…

Læs mere  

Om

Værdi – sund vækst eller velfærd? I BDO er vi drevet af ambitionen om at skabe værdi. Afhængig af, hvilke af vores kunder vi er i dialog med, kan værdien fx være sund vækst eller velfærd.

Som kunde hos os oplever du, at mangfoldigheden blandt vores revisorer, specialister og konsulenter er en stor styrke, når de bruger national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden til at rådgive jer. Fagligheden kombinerer vi med empati og stærke menneskelige kompetencer.

BDO's DNA – og hvorfor det gør en forskel

Vi skaber udvikling gennem indsigt og indlevelse. Resultatskabende nærhed til vores kunder er i kombination med faglighed og kvalitet fundamentet for alt, vi gør.

Det betyder, I får det bedste af to verdener: Fagligheden, tyngden og internationale relationer som typisk er de store revisionshuses særkende. Indlevelsen og nærheden som er de smås. Hos os er det ikke enten-eller, men både-og.

Partnernærhed og det rette hold

Fordi vi kombinerer faglige og personlige kompetencer er vi allerede fra begyndelsen af et samarbejde opmærksomme på at sætte det rette hold.

Vores partnere er tæt på jer i det daglige samarbejde og ansvarlige for den løbende dialog og det professionelle med- og modspil. Bag partneren er der altid et velfungerende team, der ligeledes har dyb indsigt i jeres virksomhed eller organisation.

Når opgaverne kræver det, inddrages specialister, hvilket sikrer en optimal værdiskabende løsning – hver gang.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere