14.04.2020  |  EL  |  Branchen

Interact Pro – intelligent belysning til små og mellemstore virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Interact Pro giver dine kunder trådløs intelligent belysning, der er nem at installere – og med appen kan du hurtigt klare opsætningen og give din kunde personlig lysstyring

Kontorer. Industribygninger. Parkeringshuse. Interact Pro fungerer stort set overalt, og kunderne kan spare energi med det samme.

Sådan virker Interact Pro

Med det intuitive dashboard og den mobile app kan du optimere belysningen og skabe den perfekte atmosfære, der passer til formålet, tidspunktet på dagen, sikkerhedskravene eller lokaliteten.

Dashboardet giver virksomhedens indehavere det nødvendige overblik for at kunne spare energi. På samme tid giver det dig som installatør mulighed for at overvåge installationerne, foretage kontrol af systemets tilstand og få værdifulde oplysninger om energi og brug, med henblik på yderligere belysningsoptimering.

Som et godt tillæg til din serviceforretning kan du, som installatør, tilbyde din kunde en servicekontrakt som gør at du, baseret på data fra installationen, kan gå ind og optimere din kundes energiforbrug og belysningsplaner samt handle ved advarsler.

Interact Pro er designet til små og mellemstore virksomheder og fungerer med Philips Interact Ready LED-lyskilder og -armaturer. Sensorer og vægkontakter kommunikerer sammen og kan opgraderes, hvilket betyder, at du og dine kunder er rustet til ændringer i fremtiden.

Kom i gang i dag

Bliv godt klædt på til at rådgive dine kunder om Interact Pro – tag Interact Pro certificeringen på Signify's hjemmeside

Interact Pro fungerer med Interact Ready CoreLine-armaturer, MasterConnect LED-lysrør, vægkontakter og sensorer – og det er så enkelt, at det kan aktiveres med Philips' mobile app. 

Vil du vide mere?

Klik videre her på siden, hent brochuren nedenfor eller læs mere om Interact Pro på Philips' hjemmeside.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere