27.11.2018  |  EL  |  Belysning

Interact Pro - smart belysning til små og mellemstore virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den intelligente og trådløse belysningsløsning kan man styre og modtage data fra LED-lyspunkter og sensorer – og det er der store fordele ved.

Kontorer. Industribygninger. Parkeringshuse... Interact Pro fra Signify fungerer stort set overalt, og dine kunder kan spare energi med det samme.

Sådan virker Interact Pro

Med det intuitive dashboard og den mobile app kan du optimere belysningen og skabe den perfekte atmosfære, der passer til formålet, tidspunktet på dagen, sikkerhedskravene eller lokaliteten.

Interact Pro er designet til små og mellemstore virksomheder og fungerer med Philips Interact Ready LED-lyskilder og -armaturer. Sensorer og vægkontakter kommunikerer sammen og kan opgraderes, hvilket betyder, at du og dine kunder er rustet til ændringer i fremtiden.

Fordele for dig som installatør

  • Hurtig og nem opsætning igennem den intuitive app til iOS og Android
  • Et nemt og enkelt overblik over alle de projekter du har idriftsat på dashboardet
  • Opdag og reager hurtigt, hvis der skulle opstå problemer på et belysningsanlæg

Fordele for din kunde

  • Mulighed for nemt at tilpasse lysindstillingerne
  • Opnå yderligere besparelser ved tilstedeværelsessensorer og dagslysregulering
  • Værdifulde indsigter i energiforbrug, belysningsindstillinger og automatisering af lyset

Se videoen

Bliv klogere på den smarte belysningsløsning - se videoen om Interact Pro her.

Trænger du til et boost?

Lemvigh-Müller og Signify, det tidligere Philips Lighting, har lanceret Boost! – et magasin til dig, der er skarp i pæren, og som gerne vil give kunderne den absolut bedste belysningsløsning. I Boost! kan du bl.a. læse om det brede udvalg af Philips LED-løsninger, du får 10 gode grunde til at skifte til LED, og så får du en playliste, der virkelig ‘booster’ din arbejdsdag.

Få dit Boost! her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere