18.09.2023  |  EL  |  Sikkerhed

IT-sikkerhedsfirma åbner kontor i Danmark

Åbningen af kontoret markerer endnu et skridt i mnemonic's internationale ekspansion, idet virksomheden fortsætter med at styrke sin tilstedeværelse i Europa.

Mnemonic, det største IT-sikkerhedsfirma i Skandinavien, åbner afdeling i Ørestaden, København. Kontoret vil blive et centralt knudepunkt for det danske team, der allerede har en stærk tilstedeværelse i Danmark, hvilket giver dem mulighed for at betjene, udvide og styrke samarbejdet med danske kunder og partnere.

Til at lede det danske kontor, har mnemonic ansat Morten Stenfeldt som kommer fra en tidligere stilling som salgsdirektør for SEC DATACOM Group med ansvar for deres IT-sikkerheds forretning i Norden. Morten forklarer, at han ser frem til yderligere at etablere mnemonic's tilstedeværelse i Danmark:

"mnemonic har allerede en betydelig kundebase i Danmark på deres Managed Detection & Response (MDR)service. Mit fokus vil være at positionere mnemonic som en anerkendt aktør på det danske marked med afsæt i vores MDR-service, Incident Response, Threat Intelligence og andre høj kvalitets IT-sikkerhed services. Samt fortsætte med at opbygge vores stærke tilstedeværelse inden for IT-sikkerhed til bank- og finanssektoren, energi, produktion og operationsteknologi (OT)-industrierne", udtaler han.

"Desuden er mit mål at tiltrække erfarne top talenter i Danmark, der ønsker at gøre en forskel for danske virksomheder og organisationer, understøttet af en yderst professionel virksomhed, der er blevet kåret som en af de bedste arbejdspladser i Europa flere år i træk", fortsætter han.

mnemonic er udvalgt leverandør til SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice), hvilket betyder, at virksomheden er forhåndsgodkendt af SKI's indkøbs- og videnscenter. SKI-ordningen er beregnet til at gøre processen med at vælge en leverandør mindre tids- og ressourcekrævende for danske offentlige organisationer.
Tønnes Ingebrigtsen, administrerende direktør i mnemonic, forklarer, at udvidelsen til Danmark er det naturlige næste skridt for det norske firma:

"Vi har allerede været på det danske marked i mange år, både i den offentlige og private sektor, og vi har observeret et behov for en IT-sikkerhedsleverandør, som kan betjene modne kunder og organisationer der begiver sig ud på deres IT-sikkerheds-modenhedsrejse”.

Læs også: Samarbejde sikrer dokumenteret brandstop til ventilerede facader

"Ikke mange leverandører kan konkurrere med den ekspertise, vi besidder. Som en af de største leverandører af IT-sikkerhedstjenester i Europa, er vi i stand til at levere en bred vifte af ekspertise, der dækker de fleste områder. Vi er overbeviste om, at vi vil kunne udfylde et hul på det danske marked, der vil gøre en forskel for vores kunder og IT-sikkerhedsfællesskabet som helhed", udtaler han.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere