02.10.2018  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Jo! Du kan styre både varme og køling med kun én ventil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Belimo i 2009 lancerede markedets første 6-vejs ventil, blev det muligt at erstatte f.eks. fire 2-vejs ventiler med én.

Det sparer både plads, installationsomkostninger og -tid, når der blot skal installeres én ventil, styringskabler m.m. frem for fire. Det reducerer samtidig tre CTS-punkter til ét, og der er kun én ventil, der skal aflæses og styres data fra.

Præcis og individuel regulering
Belimos 6-vejs ventil giver præcis og individuel regulering, så du risikerer ikke at blande koldt og varmt. Ventilen er bobletæt i lukket position, og det forhindrer energitab og hjælper med at reducere driftsomkostningerne.

Garanti og support
Belimo giver endvidere fem års garanti på sin 6-vejs ventil, og der er omfattende support at hente for den, der skal etablere løsninger med Belimos produkter.

Læs mere om 6-vejs ventilen her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere