22.10.2015  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Johnny Øland stopper i Øland

Johnny Øland, der har stået i spidsen for Øland i 22 år, overlader direktørstolen til virksomhedens salgsdirektør.

Ventilationsvirksomheden Ølands direktør, Johnny Øland, har stået i spidsen for virksomheden siden han overtog ledelsen fra sin far for 22 år siden.

Læs også: Øland og Brødrene Dahl flytter sammen igen

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Men nu er tiden kommet til at give stafetten videre. Med udgangen af oktober overlader Johnny Øland direktørposten til virksomhedens salgsdirektør Carsten Madsen. 

Trods de mange år i spidsen for virksomheden er det ikke en vemodig Johnny Øland, der forlader direktørstolen:

”Da jeg i 2008 solgte Øland Ventilation til Saint-Gobain Distribution Denmark (SGDD), var det ikke planen at blive som direktør i otte år mere. Men det har været sjovt, og nu er tiden altså inde til noget andet. Det er ikke spor vemodigt. Jeg har nydt alle arbejdsdage med rigtig mange gode kollegaer, konkurrenter og kunder. Øland har en helt speciel ånd, som vil bære virksomheden positivt videre i mange år. Den er i de bedste hænder med alle ”Ølænderne” og Carsten ved roret”, siger Johnny Øland.

Læs også: Ventilations-direktør skal rådgive iværksættere

Carsten Madsen får titel af kommerciel direktør og indtræder samtidig i ledergruppen i Saint-Gobain Distribution Denmark.

Han kom til Øland i 1994 og har som salgsdirektør arbejdet tæt sammen med Johnny Øland gennem årene.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere