Johnny Øland

Branchen

Johnny Øland sælger KH Vent

ETS Nord har netop underskrevet en aftale med Johnny Øland om at købe alle aktiviteter i KH Vent. Fremover bliver Jonny Øland en del af ledelsen, og de to virksomheder fortsætter under navnet ETS Nord.

Intelligente installationer

Johnny Øland: Vores system kunne have reddet Svinkløv Badehotel

Det danske firma Fire Eater har udviklet et brandslukningssystem, som kvæler ilden, før den får fat. ”Med vores system installeret var branden på Svinkløv Badehotel ikke blevet til noget”, lyder det fra direktør Johnny Øland.

Virksomhedsdrift

Johnny Øland stopper i Øland

Johnny Øland, der har stået i spidsen for Øland i 22 år, overlader direktørstolen til virksomhedens salgsdirektør.

Indeklima

Skolernes elendige indeklima gavner ventilationsbranchen

Folkeskolernes dårlige indeklima er godt nyt for den danske ventilationsbranche, der lige nu oplever en større interesse for deres produkter. ”Det kommer til at give os mere arbejde”, siger formanden for Dansk Ventilation.

Ventilationsbranchen: Mindre fokus på vedvarende energi

Det koster mindre at halvere energiforbruget i det eksisterende byggeri end at etablere en vindmøllepark, viser nye beregninger fra Statens Byggeforskningsinstitut og DTU. Derfor undrer det Dansk Ventilation, at vedvarende energi er politikernes hovedfokus.

Indeklima

Indspark: Vi skal ruste os til ketchup-effekten

Danskerne skal forstå ventilation

Som ny formand for Dansk Ventilation vil Johnny Øland forbedre foreningens kommunikation, så danskerne forstår, at god ventilation er afgørende for, at fremtidens energieffektive huse fungerer optimalt.

Stærkt regnskab fra Øland

Ventilationsvirksomheden Øland leverer et rekordresultat med en bruttofortjeneste på 55 millioner kroner. Dermed har virksomheden haft fremgang i 32 år i træk.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere