01.06.2016  |  VENTILATION  |  Branchen

Johnny Øland skal stå i spidsen for Fire Eater

Den danske virksomhed Fire Eater har peget på Johnny Øland som ny administrerende direktør. Planen er, at han skal skabe vækst og øge omsætningen.

Johnny Øland stoppede som direktør for ventilationsvirksomheden Øland i november sidste år. Nu har han fået en ny direktørstilling hos Fire Eater, dansk leverandør af brandsikringssystemer.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ansættelsen træder i kraft pr. 1. juni, og Johnny Øland overtager posten fra Thorbjørn Laursen, som er bestyrelsesmedlem og medejer af virksomheden.

Læs også: Johnny Øland stopper i Øland

Den nyansatte direktør har selv været bestyrelsesmedlem hos Fire Eater i cirka et år, og har derfor på forhånd en vis viden om virksomheden.

”Johnny Øland kender os indefra gennem sit arbejde i bestyrelsen. Han er en moderne leder, der har fokus på værdier og fællesskab i organisationen, og hos Øland gav det blandt andet rekordregnskaber år efter år”, lyder det fra Torbjørn Laursen, som fortsætter:

”Det er altid en udfordring at give roret til en anden, når man har været involveret i alle beslutninger i mange år. Men jeg er tryg ved, at det er Johnny Øland, der skal styre skibet, når vi for alvor sætter sejlene. Og så glæder det mig, at jeg får mulighed for at koncentrere mig helt om strategi- og forretningsudvikling”.

Øget omsætning
En af arbejdsopgaverne for Johnny Øland bliver at øge omsætningen hos brandsikringsleverandøren – målet er en stigning på 86 procent over de næste tre år. For at nå det mål lyder strategien blandt andet på mere salg globalt, og her kommer Fire Eaters specialiserede produkter, såsom produktet Inergen, ind i billedet.

Læs også: Korsbæk på Bakken installerer ny brandsikring

”For at vi kan løfte virksomheden til næste niveau, skal vi styrke salgsleddet yderligere og optimere organisationskulturen til et større salgsfokus. Jeg ved, at de specialiserede produkter er blandt de bedste i verden, så udfordringen er at skabe en struktur, så vi kan sælge til endnu flere endnu hurtigere”, siger Johnny Øland.

Fire Eater har eksisteret siden 1974. Det startede som en mindre, familieejet virksomhed, men er i dag en international spiller, der opererer i ni lande.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere