05.02.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Johnny Øland sælger KH Vent

ETS Nord har netop underskrevet en aftale med Johnny Øland om at købe alle aktiviteter i KH Vent. Fremover bliver Jonny Øland en del af ledelsen, og de to virksomheder fortsætter under navnet ETS Nord.

Ventilationsfirmaet ETS har indgået en aftale med adm. dir. Johnny Øland om at opkøbe KH Vent. Johnny Øland bliver en del af ledelsen i ETS Nord, hvor han sammen med Gert Ladefoged, direktør ETS Nord, skal opbygge en landsdækkende komponentleverandør inden for ventilation. De to virksomheder fortsætter under navnet ETS Nord.

Det er ikke mere end fire måneder siden, at Johnny Øland investerede i KH Vent og dermed annoncerede sin retur til ventilationsbranchen, efter hans exit fra Øland i 2015. På under et halvt år, er det lykkes at demonstrere en turnaround, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra købere.

”Vores bæredygtige produktudvikling er baseret på mange års erfaring og pålidelige partnere, så vi så et naturligt match i KH Vent, og vores dialog med Johnny Øland har løbende bekræftet os i, at vi har truffet en god beslutning ved at opkøbe KH Vent. ETS’ nøgle til succes er fokus på kontinuerlig specialisering, knowhow og høj kvalitet”, siger adm. dir. Gert Ladefoged, ETS Nord.

Læs også: Johnny Øland er tilbage i ventilationsbranchen 

Johnny Øland, adm. dir i KH Vent ser også frem til samarbejdet: 

”Det er en kæmpe mulighed for begge parter og en drøm, man næsten ikke turde håbe på. ETS Nord er et familiefirma med masser af kampånd og lyst til at gøre en forskel, som er et ret præcist match til mit eget DNA. De gutter drømmer om ventilationskanaler om natten ligesom mig. Det er jeg sikker på.”

Klar til at levere WOW
ETS Nord, der er et privatejet firma, er etableret i 1998, og beskæftiger sig primært med design og salg og produktion af ventilationsudstyr og tilbehør. Ud over fabrikken i Tallinn i Estland udvidede de i 2009 produktionen til Finland, hvor virksomheden producerer rør og fittings, samt til Sverige 2016.

”Det er vores plan at levere WOW-effekt til vores kunder hver dag. Vores første mål er at dække det servicehul i markedet, som opstår, når de etablerede leverandører har mere end nok at lave. Det giver os en naturlig mulighed for at vise, hvad vi kan byde ind med,” siger adm. dir. Johnny Øland.

Sammenlægningen forventes gennemført 2. kvartal 2018.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere