24.03.2020  |  EL  |  Branchen

Jubel på Mercantecs byggeafdeling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fem elever vandt DM i Skills 2020 - nu venter europamesterskaberne.

Feltet var tæt, konkurrencerne vanskelige og desuden passerede over 1000 interesserede og nysgerrige tilskuere forbi om dagen, mens Mercantecs elever fra onsdag til lørdag dystede om at vinde den ærefuldt titel - DM i Skills.

En mission der lykkedes til fulde. Mercantec var repræsenteret i fire discipliner og vendte hjem med tre vindere.

- Det er en bragende succes. Vores elever har leveret en fremragende præstation, så vi har rigtig meget at være stolte af, lyder meldingen fra Michal Krarup, der er uddannelsesleder for afdelingen Byggetek på Mercantec.

Mercantec uddanner samtlige gulvlæggere i landet og var dermed sikret, at en gulvlæggerelev vandt førstepladsen til DM i Skills.

Det var mere overraskende, at begge par, der repræsenterede henholdsvis uddannelserne til anlægsstruktør og bygningsstruktør, løb med de ærefulde førstepladser.

De to par, der begge mødte modstanderpar fra Fyn og Sjælland, var sammensat til lejligheden, og opgaverne til danmarksmesterskabet krævede meget af parrenes evne til at planlægge, samarbejde, kommunikere og tænke kreativt i pressede situationer.

Bygningsstruktørerne skal dyste med vinderne fra sidste år om en plads til EM i Skills senere i år.

Anlægsstruktørerne vandt desuden Arbejdsmiljøprisen for deres disciplin.

Statsministeren overrakte hæderen til vinderne. 

Foto: DM i Skills

Tags: Mercantec

Mere fra Mercantec

Mercantec

www.mercantec.dk/

Mercantec er Viborg Kommunes største uddannelsesinstitution med omkring 500 medarbejdere og crika 16.000 studerende om året, der gennemfører et kortere kursus eller en længere uddannelse på adresser i Viborg, Bjerringbro, Skive og Ulfborg.Mercantec udbyder uddannelser inden for de tekniske og merkantile områder:- AutoTeknisk Center- Byggetek- Hotel- og Restaurantskolen- MetalCraft- LeaderLab- Hand…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere