25.10.2019  |  EL  |  Intelligente installationer

Køb interaktive belysningsarmaturer og få en gratis gateway

Indhold fra partner Hvad er dette?

Frem til 30. november får du hos Lemvigh-Müller en gratis Interact Pro Gateway til en værdi af 8.175 kroner, når du køber Philips Interact Ready-armaturer for minimum 15.000 kroner.

Interact Pro er designet til små og mellemstore virksomheder og fungerer med Philips Interact Ready LED-lyskilder og -armaturer.

Det interaktive belysningssystem er nemt at installere og opsætte og giver mulighed for

  • at overvåge installationerne
  • foretage kontrol af systemets tilstand
  • få værdifulde oplysninger om energi og brug til yderligere belysningsoptimering.

Læs mere om Interact Pro.

Få en Interact Pro Gateway med i handlen

I oktober og november 2019 får du en Interact Pro Gateway til en værdi af 8.175 kroner gratis med til dit næste Interact Pro-projekt. Det eneste, du skal gøre, er at købe Interact Ready-armaturer for minimum 15.000 kroner.

Se vores udvalg af Interact Pro-armaturer her.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere