08.05.2018  |  VVS  |  Branchen

Københavnske VVS-installatører får deres egen messe

Nu får københavnske VVS-installatører deres egen endagsmesse. Formået er at gøre netværket internt i branchen stærkere.

Den 7 juni 2018 danner Brøndby Stadion rammer for en spritny VVS-messe ved navn ’Københavnermessen’. Målet er, ifølge arrangøren Københavns Blikkenslager- og VVS Laug, at samle branchen og styrke netværket mellem vvs-virksomhederne og leverandører i Hovedstadsområdet.

”Vi er nødt til at styrke vores eget og i særlig grad vores medarbejderes netværk, fordi verden bliver mere og mere kompliceret. Derfor håber vi at få skabt god kontakt mellem svendene og leverandørernes lokale repræsentanter, der vil være til stede på dagen. Det er de folk, svendene får i røret, hvis de ringer til leverandøren og har brug for hjælp”, forklarer Søren Schmidt, der er oldermand i Københavns Blikkenslager- og VVS Laug.

Læs også: To storleverandører til VVS-branchen indgår digitalt samarbejde

Firmaet bag messen har i alt inviteret 500 storkøbenhavnske vvs-virksomheder og deres omkring 4000 medarbejdere til at møde og lære repræsentanter fra 50 leverandører bedre at kende.

”Hvis de to parter har hilst på hinanden og udvekslet visitkort, så går alting lidt nemmere, næste gang, de er i kontakt med hinanden”, siger Søren Schmidt.

Også fem af de store grossister vil være tilstede.

Læs også: VVS-firma opruster til fortsat vækst

Foruden spillere fra branchen kommer nogle af fremtidens VVS-installatører. Arrangørerne har nemlig opfordret flere af erhvervsskolerne til at møde op og få en smagsprøve på, hvordan branchen fungerer.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere