03.09.2012

Kampagne for beskyttelse af IT-udstyr

En ny kampagne fra Rittal anviser en række metoder til at beskytte servere og andet værdifuldt it-udstyr - også i mindre virksomheder.

I en ny kampagne fra Rittal fremhæves betydningen af ??at beskytte servere og andet værdifuldt it-udstyr.

Rittal anviser her en række måder til at oprette et datacenter, selv i en mindre virksomhed. En af løsningerne er Basic Safe, som et mindre datacenter med en højde på kun 15 højdeenheder. Det giver beskyttelse mod brandskader i 90 minutter samt mod røggassen, vand og indbrud. Desuden indgår der også køleaggregater i løsningerne.

Datacenter i en container
For de lidt større behov har Rittal lanceret et datacenter opbygget i en container. Fordelen ved denne løsning er, at datacentret let kan løftes på plads.

De to andre løsninger, Rittal fremhæver, er Rittals Cooled Rack, et køle-rack, som opstilles indendørs samt det innovative Modular Safe, der kan opbygges omkring eksisterende server- og netværksskabe, uden at udstyret skal tages ud af drift.

- OWG

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere