Rittal A/S

www.rittal.dk

Branche/Sektor:

Industri automation

Om

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datt…

Læs mere  

Om

Rittal A/S er et dansk datterselskab, som indgår i den tyske koncern Friedhelm Loh Group. Rittal er verdensledende inden for indkapslinger til industriel automatisering og fysisk IT-sikkerhed. Rittals produktsortiment omfatter indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT- infrastruktur og software & service. Rittal blev grundlagt i 1961 og har 10 højteknologiske produktionssteder, 63 datterselskaber og over 40 agenturer over hele verden. Med over 10.000 medarbejdere er Rittal det største selskab i Friedhelm Loh Group.

Rittal A/S dækker hele det danske markedsbehov for salg, rådgivning og service, og de danske medarbejdere sikrer dig optimal salgs- og kundeservice med hurtig og kvalificeret rådgivning.

Arbejdsredskaber

Automatisk ledningsmaskine fra Rittal A/S skaber nyt forretningsområde for Tricon A/S

Firmaet Tricon A/S i Kolding har siden 1981 designet og bygget el-tavler og udviklet automatiske styringer til maskinbyggere/procesanlæg i alle dele af industrien. Enten på firmaets egen fabrik i Ungarn eller på hovedfabrikken i Kolding, hvor alle design- og udviklingsarbejder foregår. Tricon A/S har således mange års erfaring med at udvikle styretavler inden for mange forskellige brancher som spænder fra logistik-anlæg i lufthavne og pakkefirmaer, styringer til vind industrien, udstyr til landbrug og elektronik til lastbiler. Desuden en række andre brancher hvor fælles nævneren er, at dække kundens behov for el-styringer eller elektronik enten som konstruktionsopgaver eller produktionshotel.

Indhold fra partner

El-materiel

Automatiseret tavleproduktion højner kvaliteten og forbedrer konkurrenceevnen

Tre maskiner fra Rittal Automation Systems er hovedhjørnestenene i FH Automations automatiserede tavleproduktion. Den nyeste maskine er en Wire Terminal WT 36, der fuldautomatisk fremstiller færdigkonfektionerede og mærkede kabelsæt til el-tavler.

Indhold fra partner

Branchen

CS udendørsskabsløsning fra Rittal

Eco Techniq fra Greve er en virksomhed, der udfører alle typer af opgaver inden for el-faget fra eftersyn og reparationer til nye installationer og entrepriseopgaver.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere