13.04.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Kamstrup forsyner Frederikshavn med fjernaflæste forbrugsmålere

Forbrugsmåler-leverandøren Kamstrup skal stå for levering, installering og drift af 55.000 nye fjernaflæste forbrugsmålere hos forsyningsselskabet Frederikshavn Forsyning.

Kamstrup, der er leverandør af løsninger til måling og styring af energi- og vandforbrug, er blevet Frederikshavn Forsynings nye systempartner.

Læs også: Kamstrup hæver omsætningen

Aftalen indebærer, at Kamstrup skal levere, installere og drive 55.000 nye fjernaflæste forbrugsmålere. De nye målere skal installeres og være i drift inden april næste år.

”Fjernaflæsning er en stor fordel for vores kunder, og vi skifter derfor alle målere på én gang. Kunderne slipper for at aflæse og indsende forbruget af el, vand og varme, og de får fremover én samlet afregning om året”, siger administrerende direktør Claus Reimann Petersen fra Frederikshavn Forsyning.

Ordren, der fordeler sig på 26.000 vandmålere, 23.000 elmålere og 6.000 varmemålere, giver Frederikshavn Forsyning langt bedre mulighed for at opdage fejl på rør og ledninger. Dermed får forsyningsselskabet lettere ved at forebygge vandspild og lokalisere lækager på vand- og varmerør.

Læs også: Kamstrup og GridManager indgår partnerskab

Samtidig får forsyningsselskabets kunder mulighed for at følge med i deres forbrug på selskabets hjemmeside og via en app til tablet og smartphone.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere