Kamstrup

Intelligente installationer

Håndslag mellem N1 og Kamstrup om 67.000 elmålere

De fleste elværker i Danmark er i gang med at installere nye målere for at møde lovkravet om fjernaflæste elmålere inden udgangen af 2020. Med en ny aftale mellem Kamstrup og netselskabet N1 er der nu konkrete planer for udskiftningen i alle forsyningsområder i Danmark.

Vandmålerne i Jelling bliver digitale

Samtlige vandmålere i sydjyske Jelling bliver udskiftet med digitale målere. Udskiftningerne vil blive foretaget i løbet af de næste tre år.

Intelligente installationer

Kamstrup bringer intelligente elmålere til bornholmerne

Et samarbejde mellem Kamstrup og Østkraft betyder, at Danmarks østligste øboere snart får intelligente, fjernlæste elmålere.

Virksomhedsdrift

Kamstrup forsyner Frederikshavn med fjernaflæste forbrugsmålere

Forbrugsmåler-leverandøren Kamstrup skal stå for levering, installering og drift af 55.000 nye fjernaflæste forbrugsmålere hos forsyningsselskabet Frederikshavn Forsyning.

Fjernvarmemåler, der har installatøren i centrum

Brugervenlighed er kendetegnet ved den nye fjernvarmemåler Multical 302 fra Kamstrup, der tager hensyn til alle led i kæden af personer, som har berøring med måleren, særligt installatøren.

Kamstrup og GridManager indgår partnerskab

Kamstrup og GridManager indgår partnerskab om et system til energiovervågning for virksomheder. Resultatet skal være et enkelt Smart Grid-program, som aktivt overvåger og kontrollerer forbruget 24 timer i døgnet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere