26.05.2015  |  VVS  |  Intelligente installationer

Kamstrup gør fjernaflæsningen lettere

Med en ny fleksibel netværksløsning gør Kamstrup det endnu lettere for forsyningsselskaber og boligforeninger at vælge fjernaflæsning.

Kamstrup, leverandør af løsninger til måling og styring af energi- og vandforbrug, har videreudviklet sin aflæsningsløsning Ready, så forsyningsselskaber og boligforeninger fremover kan fjernaflæse forbruget gennem et opbygget kommunikationsnetværk.

Læs også: Kamstrup forsyner Frederikshavn med fjernaflæste forbrugsmålere

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Den nye løsning er designet, så det er muligt selv at opsætte antenner alt efter behov.

”Det revolutionerende er, hvor simpelt netværket opbygges. Antennerne er små stavantenner, der let monteres med fire skruer, eksempelvis på gavlen af en bygning. Derudover skal enheden blot forsynes med strøm for at etablere fjernaflæsningsnetværket”, siger Lars Hovgaard, product manager i Kamstrup.

Læs også: Kamstrup hæver omsætningen

Løsningen kan kombineres med og bygger ovenpå den eksisterende Ready-løsning, der er baseret på mobilaflæsning. De kunder, der allerede har Ready, kan derfor opgradere til en netværksløsning.

Det giver en sammenhængende løsning for dem, der ønsker at starte med mobilaflæsning og på sigt vil opgradere med en eller flere antenner, mener Lars Hovgaard.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere