11.06.2015  |  EL  |  El-materiel

Kemp & Lauritzen indgår stor aftale med Forsvaret

Teknikinstallatøren Kemp & Lauritzen skal de næste fire år servicere Forsvarets 2.300 bygninger over hele landet. Aftalen omfatter både drift og vedligehold af de tekniske installationer.

De kommende fire år skal Kemp & Lauritzen stå for drift og vedligehold af de tekniske installationer i alle Forsvarets ejendomme over hele landet. Aftalen vedrører både servicering, eftersyn, reparationer og udskiftning af de tekniske basisinstallationer i Forsvarets 2.300 bygninger.

Læs også: Kemp & Lauritzen overtager Byens Blik & VVS

Som en del af aftalen overtager Kemp & Lauritzen omkring 30 medarbejdere fra Forsvaret.

Det bliver Kemp & Lauritzens teknikhuse, der skal servicere alle installationerne inden for el, ventilation og VVS. Og til daglig er det specialeområdet Service & Facility, der skal stå for både drift samt akutte tilkald.

Energirigtige løsninger
Aftalen mellem Forsvaret og Kemp Lauritzen betyder samtidig, at der skal tænkes i mere energioptimerede løsninger:

”Denne aftale giver os en kæmpe mulighed for at optimere energiforbruget ved at installere den mest effektive teknik”, siger René Lund Rasmussen, direktør i Kemp & Lauritzen.

Læs også: Kemp & Lauritzen vil stjæle markedsandele

Aftalen er indgået med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og består af to delaftaler for henholdsvis Øst og Vestdanmark. Der er cirka 35 etablissementer i hver af de to områder, og i Østdanmark udgør Forsvarets bygningsmasse 400.000 kvadratmeter fordelt på cirka 600 bygninger, mens der i Vestdanmark er 900.000 kvadratmeter fordelt på cirka 1.700 bygninger.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere